Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 14:00

Μπουραΐμης: "Η «οικογένεια» του Χρήστου Παππού έχει πλέον «κυβερνητικό» εκπρόσωπο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επειδή οι πραγματικοί μηχανικοί μιλούν πραγματικά με νούμερα, θα συνιστούσαμε στο Χρήστο Μουζακίτη να αγαπά περισσότερο την αλήθεια ως νέος «κυβερνητικός» εκπρόσωπος της «οικογένειας» του Χρήστου Παππού. Γιατί:

Ο δήμος δεν έχει πληρώσει μόνο 100.000 ευρώ για το φυσικό αέριο όπως ψευδώς ισχυρίζεται αλλά, μέχρι στιγμής, 361.000 ευρώμόνο για τη σύνδεση του κολυμβητηρίου Άνω Λιοσίων από την Παναγίας Γρηγορούσας με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και195.000 ευρώ για την επέκταση νέου δικτύου χαμηλής πίεσης.

Η σύνδεση όλων των δημοτικών κτιρίων με το φυσικό αέριο που ευαγγελίζεται η διοίκηση Παππού θα κοστίσει στο δήμο περίπου 10.000.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του Χρήστου Παππού:

Βέβαια το να αδειάζει ο ένας τον άλλον συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Επίσης, θα του συνιστούσαμε να μην διαφημίζει τόσο πολύ ούτε την εξειδίκευση της εταιρίας του, ούτε τη φιλία του με το Χρήστο Παππού. Διότι η εξειδίκευσή του δεν τον απέτρεψε από το να πάρει απευθείας αναθέσεις για «ταπεινές» εργασίες σε κοιμητήρια, βαψίματα, ακόμα και προμήθεια φωτιστικών σωμάτων ενώ η φιλία του με το δήμαρχο Φυλής όχι μόνο τον φέρνει σε προνομιακή θέση έναντι επαγγελματιών της περιοχής του αλλά τον οδηγεί στο να προεξοφλεί ότι θα πάρει και άλλα μεγαλεπήβολα έργα εκατομμυρίων ευρώ. Θεωρώντας, ασφαλώς, ότι ο δήμος ανήκει στην «οικογένεια» Χρήστου Παππού.

Και κάτι τελευταίο: ας αφήσει τις κάμπιες στην ησυχία τους (η αντιμετώπιση των οποίων σε περιοχές με πεύκα είναι πολύ σημαντική και γίνεται κατ΄ εντολή του δασαρχείου για την προστασία της υγείας παιδιών και ζώων) και ας προσπαθήσει να κάνει τουλάχιστον την πάπια για το γεγονός ότι είναι ο δεύτερος στη σειρά «φίλος» του δημάρχου Φυλής που έχει πάρει σωρεία απευθείας αναθέσεων για την εταιρία του.

Και, κυρίως, ας μην προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής ανέχειας.

*Επισυνάπτονται: Οι, μέχρι στιγμής, συμβάσεις του δήμου Φυλής με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ύψους 361.000 και 195.000 ευρώ αντίστοιχα καθώς και παλαιότερη δήλωση του κ. Μουζακίτη που κατηγορούσε το Δημήτρη Μπουραΐμη για απευθείας αναθέσεις σε «ημέτερους».

Δείτε εδώ την έγκριση σύναψης σύμβασης με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δείτε εδώ την επέκταση της σύμβασης με τηνΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μουζακίτης απόσπασμα από άρθρο

helen

Haroon