Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 13:52

Επιστολή Καμπόλη σε Παππού: "Να πείτε ποιοι ζητούν την αποπομπή μου"

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης καμπολης δημος φυλης

Επιστολή με την οποία ζητά από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού να πάρει θέση για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα μέσω δημοσιευμάτων ανώνυμων blog, απέστειλε ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και εσόδων Δημήτρης Καμπόλης.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμπόλης ζητά από τον Δήμαρχο να διαψεύσει ο ίδιος τα σενάρια που θέλουν μέλη της παράταξής του να ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του.

Διαβάστε την επιστολή:

Φυλή , 7/8/2018

ΠΡΟΣ : Δήμαρχο Φυλής και επικεφαλής παράταξης «Νέα Εποχή» κ. Χρήστο Παππού

Με αφορμή δημοσίευμα σε ανώνυμο blog, που και μόνο η ονομασία που φέρει, δείχνει τον βαθμό αξιοπιστίας των γραφομένων του, έχω να δηλώσω τα παρακάτω :

«Αναμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων της παράταξής μου, που ζήτησαν (σύμφωνα με το εν λόγω blog) την αποπομπή μου.

Θα ήταν χρήσιμο για την τοπική μας κοινωνία να πληροφορηθεί, ποιοι είναι εκείνοι που συζητούν για πρόσωπα και καταστάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ως συνωμότες κάποιων άλλων εποχών που έχουν καταδικαστεί στην Ιστορία και στη συνείδηση των Πολιτών.

Με δεδομένη την μακρόχρονη θητεία μου στα δημοτικά πράγματα της περιοχής, εργάστηκα και εργάζομαι από την θέση που μου ανατέθηκε με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της πόλης και των συμπολιτών μου.

Περιμένω από τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, δημόσια και με τον πλέον εμφανή τρόπο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το εν λόγω δημοσίευμα, τουλάχιστον στο σημείο που αναφέρεται σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης που ηγείται.

Τέλος, αν κάποιοι «ανώνυμοι» νομίζουν ότι θα ποινικοποιήσουν την συγγένεια, αναδεικνύοντας τους εαυτούς τους σε τιμητές της Δημοκρατικής λειτουργίας της πόλης μας, τότε λάθος ρόλο διάλεξαν.

Σε κάθε κοινωνία και εποχή υπήρξαν και οι εφιάλτες. Αυτός ο ρόλος τους ταιριάζει απόλυτα και αυτός θα τους συνοδεύει.»

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

& ΕΣΟΔΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν.ΚΑΜΠΟΛΗΣ

helen

Haroon