Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 12:27

Ανακοίνωσε τη δημιουργία πεζογέφυρας στα Άνω Λιόσια ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής

Στη δημιουργία του έργου που είχε ανακοινωθεί από το φθινόπωρο του ’17 (διαβάστε ΕΔΩ), προχωρά η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Φυλής και αφορά την κατασκευή πεζογέφυρας στα Άνω Λιόσια και συγκεκριμένα στην περιοχή του οικισμού Γεννηματά.

Την είδηση δημοσιοποίησε στα μέσα δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, τονίζοντας πως το ποσό της χρηματοδότησης που θα δοθεί από την Περιφέρεια αγγίζει τις 700.000 ευρώ.

Διαβάστε:

«Δυτική Αττική: Ξεκινά η δημιουργία πεζογέφυρας στη Φυλή!

Η ολοκλήρωση της Περιφερειακής του Αιγάλεω, είχε ως σημαντική εκκρεμότητα την δημιουργία μίας πεζογέφυρας, αίτημα που είχε τεθεί από πολλές πλευρές και κυρίως από τους κατοίκους της περιοχής.

Με χρηματοδότηση λοιπόν της Περιφέρειας Αττικής με το ποσό των 700.000,00 ευρώ και δημοπράτηση του έργου από τον Δήμο Φυλής, ξεκινά η δημιουργία της πεζογέφυρας!

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο συνδέεται απόλυτα με την ασφάλεια των πεζών, είτε μεταβαίνουν είτε εξέρχονται από τον οικισμό Γεννηματά, αφού είναι υποχρεωμένοι να διέρχονται κάθετα την Περιφερειακή του Αιγάλεω!».

Fylh

Fylh

Hellen

Τελευταία Νέα