Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 20:41

Χρήστος Παππούς: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας»

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ

"Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, Σεβασμιότατε, Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί, Αξιότιμοι Επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας, Κύριε Πρόεδρε της ΚΕΔΕ, Αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχοι, Κύριοι συνάδελφοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Σήμερα με τις ευλογίες της Εκκλησίας και παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας μα πάνω από όλα του κυρίου Πρωθυπουργού παραδίδουμε το κτίριο στην Ελληνική Αστυνομία και τα οκτώ αυτοκίνητα. Κάνουμε τη δέσμευσή μας πράξη, στο μνημόνιο συνεργασίας που είχαμε υπογράψει με τον κύριο Υπουργό τον κύριο Γενικό Γραμματέα και τον κύριο Αρχηγό. Δίνουμε το παράδειγμα ότι όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η κυβέρνηση έχουν αμοιβαία εκτίμηση και αισθήματα για το καλό του τόπου ο μόνος που κερδίζει είναι ο δημότης.

Κύριε πρωθυπουργέ σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε στην πόλη μας. Σας έκανα μια ενημέρωση στο γραφείο μου, μαζί με τους κύριους Υπουργούς για το Αναπτυξιακό Όραμα του Δήμου. Τα έργα του Δήμου που προχωράμε μαζί με την Περιφερειάρχη κυρία Δούρου και είμαι σίγουρος ότι και εσείς από την δική σας πλευρά θα μας βοηθήσετε, θα βάλετε όπως λέμε πλάτη αυτός ο Δήμος να αλλάξει πορεία.

Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ και είμαστε δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε".

helen

Haroon

Τελευταία Νέα