Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 20:18

Ξύλο και σκηνές ντροπής στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας! (video)

Ντροπιαστικές σκηνές διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας, μετά την φονική θεομηνία που έπληξε την περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας μέσα στο Δημαρχείο, την ώρα που διεξαγόταν η έκτακτη συνεδρίαση!

H ένταση ξεκίνησε μετά την τήρηση της ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών. Τότε, ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Σαμπάνης, άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τη Δήμαρχο Μάνδρας ότι ήταν απούσα, όταν στην πρώτη αυτή συνεδρίαση και με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας αντέδρασαν έντονα, υποστηρίζοντας ότι η Δήμαρχος βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων και κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν προς το δημοτικό συμβούλιο.

Η κατάσταση δεν άργησε να… ξεφύγει, με μέλη του Δ.Σ. να… σκαρφαλώνουν στα τραπέζια και να γρονθοκοπούν τον κ. Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, περίπου δέκα λεπτά αργότερα, επανήλθε η ηρεμία, ενώ δήμαρχοι άλλων πόλεων, όπως ο κ. Πατούλης και ο κ. Παχατουρίδης αποχώρησαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα