ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με ταχύτατες διαδικασίες προχωράει ο Δήμος Φυλής το θέμα της ίδρυσης, ανέγερσης και λειτουργίας του 5ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων.
Τη δημοπράτηση μέσω σύμπραξης με ιδιώτες των δύο πρώτων μεγάλων έργων διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική, προϋπολογισμού 640 εκατ. ευρώ ενέκρινε η διυπουργική για τις ΣΔΙΤ.
Ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη η διανομή Επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ) από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.
Δήμος Φυλής - Μόνο κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού η εξυπηρέτηση των Δημοτών
Μια απίστευτη διαδικτυακή κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, μεταξύ δύο ιδιαίτερα αναγνωρίσιμων προσώπων στην αυτοδιοικητική ζωή του Δήμου Φυλής, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονταν στην ίδια «στέγη» πολιτικά, για αρκετό καιρό πριν από τις περσινές εκλογές.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Σύμφωνα με νέα, συμπληρωματική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με ισχύ  έως τις 12 Οκτωβρίου 2020 και στο πλαίσιο κατά της διασποράς του κορονοϊού ο Δήμος Φυλής ανακοινώνει πως όλες οι Υπηρεσίες του, θα δέχονται κοινό μόνο, κατόπιν ραντεβού.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Κλειστό από σήμερα Τρίτη  6 Οκτωβρίου και μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2020, θα παραμείνει το Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Φυλής,  λόγω κρούσματος κορονοϊού, σε εργαζόμενο.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Το περιστατικό του Σαββάτου (26/09/2020) εκδήλωσης πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Φυλής επιβεβαιώνει τις τεράστιες ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίες επέτρεψαν τη διαιώνιση ενός οικολογικού και υγειονομικού εγκλήματος σε βάρος των πολιτών, με τη λειτουργία…
Δριμεία κριτική στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ασκεί με ανακοίνωσή της η παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής του Γιάννη Σγουρού.
Τρεις δόσεις τακτικής επιχορήγησης έτους 2020 “για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων”, δηλαδή με άλλα λόγια τρεις δόσεις από την παλαιότερα ονομαζόμενη “ΣΑΤΑ”, έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών σε όλους τους Δήμους της Χώρας.

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα