Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015 23:57

Δύσκολο το έργο των αρχών για το άγριο έγκλημα στο λόφο των Σαράντα Μαρτύρων

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τοαπεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στα σύνορα Μενιδίου-Ζεφυρίου-Άνω Λιοσίων στο λόφο των Σαράντα Μαρτύρων και πρώτα μετέδωσε, πανελληνίως, το cityface.gr το απόγευμα της Τρίτης.

Φυσικά το θέμα απασχόλησε έντονα σήμερα τον έντυπο εγχώριο Τύπο, αλλά και τα τηλεοπτικά δίκτυα, κυρίως λόγω της πρωτοφανούς αγριότητας με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα, αφού είχαμε ένα πτώμα καμένο, το οποίο πιθανώς νωρίτερα είχε καεί από ισχυρότατο οξύ (!) ενώ το κρανίο βρέθηκε αποκολλημένο από το σώμα!

Οι πρώτες έρευνες δείχνουν πως το απανθρακωμένο πτώμα ανήκει σε άνδρα, ενώ προφανώς οι δράστεςεπιχείρησαν να το αλλοιώσουν και στη συνέχεια να το κάψουν ώστε να κάνουν εξαιρετικά δύσκολο το έργο των αρχών, που καλούνται αφενός να αναγνωρίσουν το θύμα και αφετέρου να συλλέξουν στοιχεία για τον ή τους δολοφόνους.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περιοχή οι πυρκαγιές μόνο ασυνήθιστο φαινόμενο δεν είναι,αφού συχνά πυκνά κάτοικοι των τριγύρω περιοχών (Ρομά) επιδίδονται στην καύση λάστιχων και διαφόρων άλλων υλικών.

helen

Haroon

Τελευταία Νέα