Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 15:59

Γυναικείο τμήμα μπάσκετ “Εύνικου” – «Επιτυχημένες, ό,τι κι αν γίνει»

Γράφτηκε από  Δημήτρης Τσουβέλας

Ο «Εύνικος» σίγουρα έχει βιώσει σημαντικότερες στιγμές και μεγάλα κατορθώματα όπως πρωταθλήματα, κύπελλα, συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και άλλες σημαντικές στιγμές.

Πριν λίγα 24ωρα, η ομάδα μας νίκησε με σκορ 52-46 και εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο της στα μπαράζ ανόδου για την Ά ΕΣΚΑ κάτι που αποτελεί την σημαντικότερη στιγμή για το γυναικείο τμήμα, μετά τα χρόνια των συνεχόμενων υποβιβασμών.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσους ασχολήθηκαν και προσπάθησαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους Σωτήρη Καμπόλη και Ηλία Μπαλάσκα που από την αρχή της χρονιάς που αναλάβαμε να "τρέξουμε" αυτό το τμήμα ήταν εκεί για της αθλήτριες , έφεραν σημαντικές ενισχύσεις και βοήθησαν αφιλοκερδώς και από την τσέπη τους να βγει εις πέρας το πλάνο όπως το είχαμε σχεδιάσει.

Ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες που ενίσχυσαν φέτος αυτή την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που ήταν εκεί όταν τους χρειαστήκαμε, και θα είναι πάλι στους αγώνες που έρχονται. Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας και φίλο Λάμπρο Μπάρτζο για την υπομονή, επιμονή, καθοδήγηση και επαγγελματισμό που έχει επιδείξει ως τώρα. Με την δική του δουλεία έφτασε η ομάδα εδώ που είναι. Είναι ο κατάλληλος οδηγός για την φετινή άμαξα. Χωρίς τα κατάλληλα άλογα όμως αυτή η άμαξα δεν θα μπορούσε να τρέξει.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλες εσάς τις αθλήτριες της ομάδας «Εύνικος», όλες όσες ήρθαν έστω και μια προπόνηση όλες όσες πήραν έστω και ένα λεπτό συμμετοχής. Όλες βοηθήσατε η κάθε μια όσο μπορούσε να φτάσει αυτή η ομάδα εδώ που έφτασε.

Στα μάτια μας θα είσαστε επιτυχημένες οποιαδήποτε και να είναι η κατάληξη στο τέλος…

Δημήτρης Τσουβέλας

Έφορος γυναικείας ομάδας μπάσκετ «Εύνικου»

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Άρθρα