Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 15:50

Άνω Λιόσια, "Μαρινόπουλος" - «Έχουμε γίνει γκέτο...»

Γράφτηκε από τον 

Εδώ και ένα χρόνο στην περιοχή του Μαρινόπουλου επί της Φυλής (Άνω Λιόσια) και στα πίσω στενά έχουμε μεγάλο θέμα παραβατικότητας! Μας σπάνε τα αμάξια μπαίνουν στα σπίτια μας, μας κλέβουν τα ψώνια στα στενά! Είμαστε οικογενειακώς στα Άνω Λιόσια πάνω από 60 χρόνια και αυτό το κακό δεν το έχουμε ξαναδεί!

Κάνουμε βάρδιες να μην μας φάνε ζωντανούς!

Πήγαμε στην αστυνομία και μας είπαν ότι δεν έχουν εντολή να κάνουν κάτι! Να πάμε στον δήμαρχο! Πήγαμε στον δήμο κ δεν βρήκαμε κανέναν! Ξαναπήγαμε στο τμήμα όλη η γειτονιά! Είπαμε θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας! Η απάντηση; Πάρτε τον, αλλά αν γίνει κάτι μην έρθετε εδώ γιατί θα μπλέξετε χειρότερα! Είναι αυτό λύση; Είναι αυτό απάντηση; Παίρνεις το περιπολικό και έρχεται και όταν τους λες προς τα που πήγαν και έτρεξαν οι τσιγγάνοι να λένε ναι, ναι και να πηγαίνουν σε άλλη τελείως κατευθυνση;

Να μην μπουν καν εκεί που είναι τα τσαντίρια; Μας έχουν στο έλεος! Περιπολίες πουθενά! Μόνο στην στρογγυλή πλατεία στο συντριβάνι; Και μετά τι; Δεν ζούνε άνθρωποι πιο πάνω; Γιατί δεν βάζουν το μπλόκο στον Μαρινόπουλο; Ένα χρόνο τώρα παρακαλάμε! Στην τελική ας μας πουν ότι μας έχουν γραμμένους και όχι να μας θυμούνται μόνο για ψήφο!

Δήμαρχε τι κάνετε; Που είστε; Που είναι η ασφάλεια που λέγατε; Θέλετε να θρηνήσουμε κι αλλά θύματα; Δεν έχουμε αλλά λεφτά να πληρώνουμε τις ζημιές από τους άθλιους που δεν σέβονται και τα σπάνε όλα με το έτσι θέλω! Έχουμε γίνει γκέτο και κανείς δεν κάνει τίποτα για αυτό!

Μια παρά, πάρα πολύ αγανακτισμένη και αηδιασμένη δημότισσα!

helen

Haroon

Τελευταία Άρθρα