Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 00:33

Εμπρός «Ποτάμι» τώρα

Γράφτηκε από  Πέτρος Βιρβίλης

Η ώρα που θα πληρώσουν οι Εθνικοί προδότες τα ψέματα και τις ψεύτικες υποσχέσεις τους φτάνει. Ελπίζω να μη χρειαστούν ελικόπτερα για να την κάνουν νύχτα όπως τους απειλεί η πρώην σύντροφος τους “Ζωή”. Η ζημία που έχουν κάνει με την άστοχη πολιτική τους μεγάλη. Κατάφεραν να στρέψουν εναντίον τους όλο τον κόσμο.

Αγροτικές περιοχές όπως το Αμύνταιο Φλωρίνης  και τα Γιαννιτσά Πέλλας που δεν έχουν ιστορικό «πολεμικών κινητοποιήσεων» είναι στο κόκκινο. Ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν είχαν βγει ποτέ στον δρόμο απειλούν… 

Οι ελάχιστοι πλέον βουλευτές τους, που τολμούν και βγαίνουν στα “παράθυρα” εξακολουθούν να λένε ψέματα και να προκαλούν. Εναλλακτική λύση από τη ΝΔ του Μητσοτάκη που θα του πάρει χρόνια για να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τους λαϊκιστές και διεφθαρμένους   και ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ της λαμογιάς  που μας έφεραν εδώ και έκαναν κυβέρνηση αυτούς τους ανεκδιήγητους κόκκινους φασίστες δεν υπάρχει.

Ένα δυνατό ΠΟΤΑΜΙ που πιστεύει και θα επιδιώξει την κατάργηση   της μονιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων, την αξιολόγηση τους για να βρεθούν οι άριστοι και να προωθηθούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν σε φτηνότερο αλλά λειτουργικό Δημόσιο (καταργήσεις συγχωνεύσεις οργανισμών), διαπραγματεύσεις με τους δανειστές στη βάση της μείωσης των Δαπανών του Δημοσίου θέτοντας τέλος σε αυτή τη φόρο καταιγίδα, Iιδιωτικοποιήσεις των Δημοσίων Οργανισμών.

Τώρα που φάνηκε ξεκάθαρα ποιοι είναι οι υπηρέτες των συμφερόντων (Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Δούρου ) με ποιον συνεργάστηκαν στη διαχείριση των αποβλήτων; Tώρα που φάνηκε ξεκάθαρα ότι τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης  στηρίζουν τον “γραφικό” Λεβέντη  ως δεκανίκι της καθεστηκυίας τάξης,  είναι καιρός να πάρουμε τις εξελίξεις στα χέρια μας. Δεν λέμε ψέματα και δεν προτείνουμε μαγικές λύσεις. Ο δρόμος μπροστά μας δύσκολος και επίπονος αλλά λύσεις υπάρχουν. Εσύ αντέχεις να μας ακολουθήσεις;

ΠEΤΡΟΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ   

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Άρθρα