Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 00:24

Νέα επιστολή αγανάκτησης από δημότισσα - Μας έκλεψαν για 3η φορά μέσα σε δύο μήνες!

Γράφτηκε από  Μαρία Φλαμπούρη

Είμαι δημότισσα, γέννημα θρέμμα, Άνω Λιοσίων και θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την -3η φορά μέσα σε δύο μήνες, 2η φορά μέσα σε μία εβδομάδα(!)-  διάρρηξη του σπιτιού του ανιψιού μου από τους τσιγγάνους. Το σπίτι του βρίσκεται απέναντι από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και είναι ντροπή και μόνο που το αναφέρω ότι ανοίξανε το σπίτι του 3 φορές (!) μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Πού είναι η Αστυνομία και τί κάνει για αυτό; Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι όχι μόνο έκλεψαν ότι βρήκαν αλλά ότι κατέστρεψαν στην κυριολεξία το σπίτι! Το σπίτι θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Πέταξαν ό,τι έπιασαν στα χέρια τους στο πάτωμα μέχρι που άδειασαν τις κολώνιες στον νιπτήρα του μπάνιου, τα ντουλάπια της κουζίνας, μέχρι που έφαγαν κιόλας!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό είναι ένα σχέδιο εκφοβισμού για να φύγουμε από τα σπίτια μας όπως έχουν κάνει πολλοί συμπολίτες μας ως τώρα. Και ρωτάω τον οποιοδήποτε αρμόδιο ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, τί περιμένετε;

Να πιάσουμε τον νόμο στα χέρια μας; Ή να μετακομίσουμε; Θα έπρεπε να ντρέπονται οι τοπικοί άρχοντες της πόλης μας όπου τα τελευταία χρόνια άφησαν μια τόσο όμορφη περιοχή αλλά και τις περιουσίες μας (φανταζόμαστε με τι αντάλλαγμα) στα χέρια των αδίστακτων τσιγγάνων οι οποίοι και θεωρούνται από κάποιους (;) ευπαθή ομάδα!

Τελικά μάλλον εμείς έχουμε γίνει ευπαθή ομάδα και όχι αυτοί, οι τσιγγάνοι που δεν έχουν ούτε Ιερό ούτε Όσιο , που δεν πιστεύουν σε τίποτα, σε καμιά πατρίδα σε καμιά ιδεολογία πλην την ιδεολογία της ΚΛΕΨΙΑΣ!

Θα έπρεπε όμως να ντρεπόμαστε και εμείς οι κάτοικοι της πόλης μας που αποτελούμε την πλειοψηφία σε σχέση με τους τσιγγάνους - τουλάχιστον ακόμα και που τους αφήνουμε να λεηλατούν τα πάντα χωρίς να ξεσηκωνόμαστε.

Πρέπει να ενωθούμε και να τους αντιμετωπίσουμε για να σώσουμε τις περιουσίες μας, τα παιδιά μας την πόλη μας με συλλογική κίνηση και δράση!

helen

Haroon

Τελευταία Άρθρα