ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Συνδημότες και συνδημότισσες, Σας ευχαριστώ που με συνεργασία και συνέπεια στις νέες, έκτακτες συνθήκες στις οποίες καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε, υποστηρίζετε την προσπάθειά μας.
Η πανδημία COVID-19 απέδειξε πως τα κράτη μεμονωμένα είναι ανίσχυρα να ανταπεξέλθουν σε απρόσμενες υγειονομικές προκλήσεις και ότι μια κρίση τέτοιου βεληνεκούς μπορεί να απειλήσει τα συστήματα υγείας τους με κατάρρευση.
Οι στιγμές που βιώνουμε σε πλανητική διάσταση είναι δίχως άλλο ιστορικές.
Το γιατί οι επόμενοι δύο μήνες προβλέπονται κρίσιμοι για την εξέλιξη του κορωνοϊού εξηγεί με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής του Imperial College London,  Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος.
…... «Και με βάση αυτά τα δεδομένα, πιστεύω ότι όσοι διαθέτουν κοινό νου, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι, ακόμα κι αν γίνονταν οι ίδιοι Πρωθυπουργοί της Χώρας δεν θα μετακινούσαν ρούπι τη διαχείριση των απορριμμάτων από τη Φυλή»… απόσπασμα από την…
Δε μπορώ στην ζωή μου τα «παράσιτα» αυτά που αναπτύσσονται και δρουν εις βάρος κάποιων άλλων.
Τελικά τι γίνεται με τη Χωματερή; ρωτάει ο κόσμος, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα.
Μετά την προχθεσινή ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Φυλής ξεκινάει η νέα δημοτική περίοδος.
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην πλατεία Ηρώων πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής.
Ορκίστηκε την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής και μαζί και ο Επικεφαλής του Συνδυασμού, «Ελληνική Αυγή για την Φυλή» – Ελπίδα για την Φυλή, Θοδωρής Τσέλας.

helen

Haroon

Τελευταία Άρθρα