Ευχές, παιχνίδια και τσουρέκια για το Πάσχα μοίρασαν στα παιδιά οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Με ευχές, δώρα, τσουρέκια, κουλούρια και πασχαλινές δημιουργίες αποχαιρετούν για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα, τα παιδιά που φιλοξενούν, οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου.

Αν και τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών δεν στερήθηκαν τα πασχαλινά τους δώρα ακόμη κι όταν οι Παιδικοί Σταθμοί ήταν κλειστοί λόγω της πανδημίας, ωστόσο φέτος η χαρά των παιδιών, των παιδαγωγών και της Διοίκησης του Σταθμού ήταν μεγαλύτερη, αφού οι Παιδικοί Σταθμοί λειτουργούν και τα παιδιά δημιούργησαν και τα ίδια πασχαλινές κατασκευές, ενώ έφτιαξαν κουλούρια και αυγά, βιώνοντας την πασχαλινή ατμόσφαιρα με τους φίλους τους και τις παιδαγωγούς τους.

Τα πακέτα με τα πασχαλινά δώρα περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι ανάλογο της ηλικίας των παιδιών, τσουρέκι και ένα καλάθι με κουλούρια που πρόσφερε ο Παιδικός Σταθμός, καθώς και κουλούρια και λαζαράκια  που παρασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά με τις παιδαγωγούς τους, κόκκινα αυγά που έβαψαν τα παιδιά στους σταθμούς και πασχαλινές δημιουργίες που κατασκεύασαν τα ίδια υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους.

Το πλούσιο πακέτο, μαζί με τις ευχές του για Καλό Πάσχα, πρόσφερε προσωπικά ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος, σε κάθε παιδί, τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου στα παιδιά του Β’ Παιδικού Σταθμού, ενώ σήμερα, Μ. Τρίτη 19 Απριλίου θα προσφέρει στα παιδιά του  Βρεφικού Σταθμού “Μικρόκοσμος”¨και αύριο, Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, στα παιδιά του Α’ Παιδικού Σταθμού.

Για αποφυγή συνωστισμού, τα πασχαλινά δώρα προσφέρονται στα παιδιά στο σχόλασμα, ενώ κουλούρια, κόκκινα αυγά και κατασκευές δημιουργήθηκαν λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Όπως κάθε χρόνο, εξάλλου, ο Γιώργος Κούρκουλος πρόσφερε στις παιδαγωγούς και τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς κουλούρια και τσουρέκια.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος οι συνθήκες της πανδημίας επέτρεψαν στα παιδιά, όχι μόνο να παραλάβουν τα ίδια τα δώρα τους, αλλά να εμπλουτίσουν με τις δημιουργίες τους το πασχαλινό καλάθι τους”, υπογράμμισε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη σταθερή και διαρκή στήριξή του στους Παιδικούς Σταθμούς.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Μεγάλα επεισόδια στο Ζεφύρι

Μεγάλα και σοβαρά επεισόδια λαμβάνουν χώρα εδώ και λίγη ώρα στο Ζεφύρι, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το...

Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς: Οι εργαζόμενοι είναι οι συνεργάτες που πάνε τον τόπο μπροστά

Άκρως πετυχημένη η γιορτή του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής Την ευκαιρία να ανταλλάξει θερμές ευχές με τους Εργαζόμενους...

Συναγερμός στο Ζεφύρι για την εξαφάνιση της 14χρονης Μιράντας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μίας 14χρονης από την περιοχή του Ζεφυρίου, τα ίχνη της οποίας...

Ακούστε τη συνέντευξη του Χρήστου Παππού στον Planet Web Radio

Συνέντευξη στο Διαδικτυακό Σταθμό Planet Web Radio και στην εκπομπή “Εντός Λεκανοπεδίου” με τον Κώστα Τσαπάκη για την...