spot_img

Success Story – με ανάδειξη του Δήμου Φυλής σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό προανήγγειλε η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Συμφωνία για νέα συνάντηση συνεργασίας ανάμεσα σε ΕΟΤ- Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών – Δήμο Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενθουσιασμένη με όσα άκουσε και είδε δήλωσε η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Άντζελα Γκερέκου κατά την επίσκεψη της στον Δήμο Φυλής το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουνίου 2022.

Η κ. Γκερέκου, επισκέφθηκε τον Δήμο Φυλής συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ κατά τη συνάντηση παρακολούθησε ένα ολιγόλεπτο βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Φυλής και παρέλαβε μια περιεκτική πρόταση για την ανάδειξη του Δήμου Φυλής σε τουριστικό προορισμό της Αττικής.

Η κ. Άντζελα Γκερέκου κατά τη λήξη της συνεργασίας εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τις “απίθανες” όπως τις χαρακτήρισε κρυμμένες ομορφιές του Δήμου Φυλής που μπορούν να την αναδείξουν ως έναν κορυφαίο προορισμό της Αττικής για διάφορα είδη τουρισμού όπως: Αθλητικό (με τις μοναδικές αναρριχητικές του πίστες και τα μονοπάτια της Πάρνηθας ) , Θρησκευτικό, Ιστορικό και Πολιτιστικό. Αναφέρθηκε επίσης στο μοναδικό οικοσύστημα, τη βιοποικιλότητα και τον δασικό πλούτο της Δυτικής Πάρνηθας, επισημαίνοντας πως η βούληση της για συνεργασία είναι θετική και θα την καταθέσει στον ΕΟΤ, με συγκεκριμένη πρόταση. “Θα προχωρήσουμε βήμα – βήμα με στόχο να δοθεί νέα ώθηση στον τόπο και να αλλάξει το Brand Name του Δήμου Φυλής” τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Πρόεδρος εξάλλου εξέφρασε την πρόθεσή της, να επισκεφθεί ξανά τον Δήμο Φυλής προκειμένου να δει και να βιώσει από κοντά αυτά που είδε στο βίντεο. ( κλικ εδώ: https://youtu.be/HdXO8kwLors)

Χαρακτηριστικά βίντεο με τις δηλώσεις της Προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη του τόπου προς όφελος των Δημοτών και των Επιχειρήσεων.

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=PH-xXZy0PGs

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς από την πλευρά του, καλωσόρισε τους Προέδρους του ΕΟΤ και του Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας πως ο Δήμος Φυλής είναι έτοιμος να στηρίξει κάθε προσπάθεια και συνεργασία που θα συμβάλει στην ουσιαστική ανάπτυξή και στην ανάδειξή του, κυρίως γιατί αυτό αξίζει στους Πολίτες και στην Ιστορία του τόπου.

Βίντεο : https://youtu.be/WWn2EcRhJds

Στην συνάντηση εργασίας συμμετείχαν επίσης, καταθέτοντας τις δικές τους απόψεις και προτάσεις, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουριστικής Προβολής Γιώργος Αβράμης, η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου και ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Άντζελα Γκερέκου είχε εγκάρδια συνομιλία με εργαζόμενους του Δήμου οι οποίοι και της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή! Κάτι που πραγματικά της άξιζε, καθώς υπήρξε ιδιαίτερα προσηνής κι ευγενική με όλους όσους συνάντησε κατά την επίσκεψή της. Στο τέλος μάλιστα, ζήτησε να φωτογραφηθεί και με τις συνεργάτιδες του Γραφείου Δημάρχου Φυλής, επισημαίνοντας πως οι γυναίκες, με τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητά τους μπορούν να προσφέρουν πολλά, σε όλους τους τομείς.

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ υπέγραψε επίσης στο βιβλίο επισκεπτών ενώ παρέλαβε με ενθουσιασμό ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο, το Γιορντάνι της Αρβανίτικης φορεσιάς.

Το νέο ραντεβού για την έναρξη της συνεργασίας θα οριστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα και γίνει στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους των επιχειρήσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ίδρυση νέου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Προωθούμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική σε συνεργασία με εκπροσώπους...

Ο Δήμος Φυλής πρόσφερε στο ΙΚΑ Άνω Λιοσίων ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό

Την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας στηρίζει διαχρονικά, ο Δήμος Φυλής. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν της διάθεσης οικοπέδου και της...

Ορίστηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ – Χωρίς εκπροσώπηση o Δήμος Φυλής

Στην αναγκαιότητα μητροπολιτικής διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων της Αττικής, με διαδικασίες απόλυτης διαφάνειας και λογοδοσίας, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης...

Σχέδια για τη διαχείριση και την ποιότητα του πόσιμου νερού συντάσσει ο Δήμος Φυλής

Μετά τη δρομολόγηση έργων εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των δικτύων ύδρευσης με υπόγεια και επιφανειακά ύδατα (από τις πηγές...