Ευχές, λαμπάδες και τσουρέκια στα μέλη των ΚΑΠΗ από το Δήμο Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Με λαμπάδες και τσουρέκια ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ, στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής.

Αν και τα ΚΑΠΗ παραμένουν κλειστά στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της πανδημίας, η Διοίκηση του Δήμου ωστόσο προσπαθεί πάντα να διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους με συμβολικές ενέργειες όπως αυτή.

Την ικανοποίησή τους που ο Δήμος βρίσκεται πάντα δίπλα τους, αλλά και την ανυπομονησία τους να ξανασυναντηθούν στο δεύτερο σπίτι τους, τα ΚΑΠΗ, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, εξέφρασαν οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι έλαβαν τα δώρα με περίσσια χαρά και αντάλλαξαν ευχές με τους Προέδρους των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

“Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αποτελούν ιδιαίτερο κεφάλαιο στη ζωή μας και παραμένουν πάντα στη σκέψη μας. Η πανδημία μάς στέρησε τη χαρά να τους συναντούμε στο φιλόξενο χώρο των ΚΑΠΗ, ωστόσο η ασφάλειά τους προέχει” υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά την επίσκεψή του στο Α’ ΚΑΠΗ, τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου και ευχήθηκε στα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου “Καλή Ανάσταση με υγεία, ελπίδα και αγάπη”.

Τα πασχαλινά δώρα πρόσφεραν τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, στα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων (Δροσούπολη) ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων  Μαρίνος Σαρλάς, στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη εκ μέρους του Προέδρου και Αντιδημάρχου Φυλής Γιάννη Μαυροειδάκου και στο ΚΑΠΗ Φυλής η Πρόεδρος του και Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου, ενώ τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου έλαβαν από τον Μαρίνο Σαρλά τα δώρα τους και τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Υπουργική επίσκεψη στο γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Το Olympic Hall των Άνω Λιοσίων επισκέφτηκαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός...

Τη Δευτέρα 17/10 οι υπογραφές για τη Μετεγκατάσταση Μεταφορικών επιχειρήσεων Ελαιώνα σε ακίνητο του Δήμου Φυλής

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η Υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Φυλής και της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής...

Αθλητικό υλικό μοίρασε στα Γυμνάσια και Λύκεια ο Νίκος Χατζητρακόσιας

Αθλητικό υλικό μοίρασε σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής, το πρωί της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου...

Κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια στον Εσπερινό του Ιστορικού Ναού του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Άνω Λιοσίων

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης τελέστηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022 ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιστορικό Ναό...