Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 16:39

Το ‘πε και το κανε! - Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος "δάμασε" τον Τορωναίο! (videos+photos)

Ο υπεραθλητής από τη Ζωφριά Άνω Λιοσίων Σπύρος Χρυσικόπουλος, "δάμασε" τον Τορωναίο Κόλπο διαπλέοντάς τον τέσσερις φορές και κολυμπώντας ασταμάτητα 34 ώρες!

Οι φίλοι του και ο κόσμος στην παραλία της Νικήτης που βρέθηκε κατά τον τερματισμό του, τον αποθέωσαν και υποκλίθηκαν  μπροστά στην τεράστια ψυχή και γενναιότητα που έδειξε από την πρώτη στιγμή που έπεσε στα νερά του Τορωναίου, ξημερώματα Σαββάτου στις 05.23. Εκεί τον υποδέχτηκε και ο πρόεδρος της ΕΕΝΝ "Ο Σίθων", Μάκης Παπαθανασίου.

"Είσαι γίγαντας" φώναζαν τα μικρά παιδιά, "είμαστε όλοι περήφανοι για σένα" του φώναζαν οι φίλοι του και τον χειροκροτούσαν δυνατά!

Μετά από 34 ώρες συνεχόμενης κολύμβησης και διανύοντας συνολικά περίπου 108 χιλιόμετρα, καθώς παρέκλινε κάποιες φορές της πορείας του λόγω των ρευμάτων, ο Χρυσικόπουλος έκανε μια τεράστια προσπάθεια, η οποία από μόνη της είναι πέρα από επιδόσεις και ρεκόρ.

Το μόνο βοηθητικό μέσο που είχε ήταν η στολή.

Τον συνόδευε το σκάφος του Κώστα Πανά και η πρώην πρόεδρος της Εκπολιτιστικής  Εταιρίας Νέων Νικήτης  “Ο Σίθων”, Κωνσταντίνα  Κούρα.

 

Πηγή: sithonianews.blogspot.gr

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα