ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Μαΐου το «Δυτικό Μέτωπο»στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων με αίτημα να κλείσει οριστικά η εγκατάσταση ΧΥΤΑ της Φυλής.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Πάσχα Ανέργων και Κακοπληρωμένων», που διοργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου το απόγευμα της Κυριακής στο Ολυμπιακό Χωριό, στο Στέκι των Σωματείων και Συνδικάτων της περιοχής.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY - Τις τελευταίες μέρες αποκαλύφθηκε η ύπαρξη μελέτης, με εξαιρετικά κρίσιμα συμπεράσματα για την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων και των κατοίκων της Φυλής και των γύρω δήμων, που εκπονήθηκε με απόφαση του Δημάρχου Φυλής, αλλά δεν…
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ - Τις περισσότερες φορές που πιάνεται κάποιος με την γίδα στην πλάτη, η απάντηση του είναι:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ" - Ο Δήμαρχος, Χ. Παππούς, αλλάζει το νόημα των λέξεων για να ταιριάζει με τις πράξεις του!
Το Σάββατο 17/03/2018 η Διοίκηση της Ε.Τ.Ε ανακοίνωσε το κλείσιμο του υποκαταστήματός της, στο Ζεφύρι.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Από τις αρχές Νοεμβρίου 2016, δηλαδή σχεδόν 1,5 χρόνο πριν, ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δημήτρης Μπουραΐμης, επικαλούμενος το νόμο Ν. 4320/15 (άρθρο 5), σύμφωνα με τον οποίο «σε άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, χορηγείται για το έτος 2015…
Η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια προσπάθησε να κρύψει αλλά δεν μπόρεσε να εξαφανίσει την πραγματικότητα που βιώνει ο λαός και η νεολαία της περιοχής.
Σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αρκάδων Φυλής στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, για τη συμπλήρωση των 94 ετών από την πρώτη εκλογή ως πρωθυπουργού του Αρκά πολιτικού Αλέξανδρου Παπαναστασίου, στο πλαίσιο της…

Hellen

Haroon