Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 13:39

Μενίδι - Απίστευτη καταγγελία για ληγμένα τρόφιμα από το 2009 από δικαιούχους του ΤΕΒΑ! - Το ζήτημα ερευνάται

Αποτέλεσμα εικόνας για τεβα φακεςΜια συγκλονιστική καταγγελία έφθασε στα αυτιά μας από κατοίκους του Μενιδίου και δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), οι οποίοι καταγγέλλουν πως παρέλαβαν ληγμένα τρόφιμα!

Και το περίεργο της υπόθεσης είναι πως δεν πρόκειται για προϊόντα των οποίων η συνιστώμενη ημερομηνία κατανάλωσης έχει παρέλθει πρόσφατα, αλλά για τρόφιμα που έχουν λήξει από το 2009, δηλαδή εννιά χρόνια πριν!

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το περιστατικό συνέβη σε καταναλωτές που ήταν γραμμένοι στο ΤΕΒΑ στις εργατικές κατοικίες, οι οποίοι μετά από σχετικό κάλεσμα του Δήμου πήγαν να παραλάβουν τα τρόφιμα, κάποια εκ των οποίων είχαν ημερομηνία λήξης… από την προηγούμενη δεκαετία και έφεραν νέα ημερομηνία λήξης, πάνω από την παλιά, η οποία μάλιστα είχε σβηστεί, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες!

* Μετά από σχετική επικοινωνία που είχαμε με τους ιθύνοντες της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Αχαρνών, τονίστηκε πως ουδεμία περίπτωση υφίσταται τα συγκεκριμένα τρόφιμα να είναι ληγμένα, καθώς έχουν προηγηθεί όλοι οι απαραίτητοι ποιοτικοί έλεγχοι και πως το λάθος, πιθανώς, έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο συσκευάστηκαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης να μην αφορά το περιεχόμενο αλλά την συσκευασία, η οποία πιθανώς να είχε χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν (όχι φυσικά περικλείοντας το ίδιο προϊόν), ωστόσο αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, καθώς το ζήτημα για την ώρα ερευνάται αρμοδίως, αλλά και δημοσιογραφικά.

Όπως και να έχει αναμένεται σχετική επίσημη τοποθέτηση από τον Δήμο Αχαρνών, με την οποία θα ξεκαθαρίζει το ζήτημα και την, όπως όλα δείχνουν, παρεξήγηση που προέκυψε με τις αναγραφόμενες ημερομηνίες.

Διαβάστε την καταγγελία:

Διαβάστε: 

 

 

 

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα