ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα απορριμματοφόρα μετά από 9 ημέρες.
Έως αύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου θα έχει αποκατασταθεί η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Αττικής.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ο Δήμος Φυλής γνωστοποιεί ότι, λόγω έργων της ΔΕΔΔΗΕ, στην οδό Πάρνηθος, στο ύψος του παλιού υδραγωγείου, θα διακοπεί, προσωρινά, η υδροδότηση από το πρωί της Τρίτης 19 Ιουνίου 2018.
Υψηλή συγκέντρωση ολικού και εξασθενούς χρωμίου (10πλασιο του επιτρεπτού), στην ευρύτερη περιοχή Ασπροπύργου διαπίστωσε η επιδημιολογική έρευνα του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, σε συνεργασία με τον Δημόκριτο.
Με σημαντικά προβλήματα υπολειτουργεί ο ΧΥΤΑ της Φυλής από την περασμένη Παρασκευή, καθώς το ρήγμα που έχει υποστεί, του έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά σε βαθμό που αν κάτι δεν πάει καλά στις εργασίες αποκατάστασης, θα αναγκαστεί να κλείσει επ αόριστον. Μετ’…
Με το βλέμμα στραμμένο... στον ουρανό είναι οι υπεύθυνοι του ΧΥΤΑ Φυλής.
Αύξηση περίπου στο 10% στις αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα προκύπτουν και για τον Δήμο Φυλής, μετά την επικείμενη αλλαγή του χάρτη της κτηματαγοράς.
Έκκληση να περιοριστούν τα σκουπίδια στην Αττική απευθύνει ο αρμόδιος φορέας προς τους δήμους και τους πολίτες καθώς ο ΧΥΤΑ Φυλής αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα και παραμένει κλειστός.
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Συγκέντρωση στην πλατεία Ανω Λιοσίων πραγματοποίησαν το απόγευμα δεκάδες σωματεία και φορείς της Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής με κύριο αίτημα το κλείσιμο της χωματερής.

Hellen

Haroon