Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 23:45

Τελικές πρόβες στα Άνω Λιόσια για Σταύρο Νικολαΐδη, Δημήτρη Καμπόλη και Γιάννη Γαλανόπουλο

Στα Άνω Λιόσια έγιναν οι τελευταίες γενικές πρόβες της θεατρικής κωμωδίας «Καραμέλες Ούζου», η οποία κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.

Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο του συντοπίτη μας Γιάννη Γαλανόπουλου (σκηνοθέτης των παραστάσεων του Κέντρου Ξένων Γλωσσών START SMART που διευθύνει η σύζυγός του), στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Σταύρος Νικολαΐδης (ο οποίος το σκηνοθετεί μάλιστα με μεγάλη μαεστρία) και ο Δημήτρης Καμπόλης.

Στην παράσταση συμμετέχει και ο Γιάννης Γαλανόπουλος αλλά και ραδιοφωνικά η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ναταλία Γερμανού!

Το έργο του Γιάννη Γαλανόπουλου θα κάνει πρεμιέρα στο χωριό του, το Σταφιδόκαμπο Ηλείας, με σκοπό την αφύπνιση όλων για την αποπεράτωσή του εδώ και 22 χρόνια ημιτελούς κινηματοθεάτρου του χωριού, το οποίο παραμένει δυστυχώς… γιαπί! Στη συνέχεια, θα παιχτεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Ο Γιάννης κάνει κάθε χρόνο εκδηλώσεις για αυτό το σκοπό με ερασιτέχνες ηθοποιούς. Φέτος, βούτηξε στα βαθιά με δικό του έργο και με επαγγελματίες ηθοποιούς. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με πολύ γέλιο και ανατροπές!

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες όλοι μαζί, πριν και μετά τις πρόβες, κυκλοφορούσαν στα Άνω Λιόσια και ο γνωστός από τα «Εγκλήματα» στο ρόλο του «Μιχαλάκη», Σταύρος Νικολαΐδης συναντούσε πολλούς θαυμαστές της σειράς!

Για τις πρόβες στα Άνω Λιόσια φρόντισε με σχετική άδεια ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμμύδας. Σημαντική βοήθεια έδινε καθημερινά στη θεατρική ομάδα ο Ιωσήφ Κρυστάλλης, Πρόεδρος Γονέων Δήμου Φυλής αλλά και Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και του Ά Δημοτικού Σχολείου, ενώ υποστηρικτής της παράστασης δήλωσε από την πρώτη στιγμή και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος.

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα