Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 16:35

Μεγάλο διαδικτυακό ψήφισμα πολιτών - Να δοθεί τέλος στην εγκληματικότητα σε Αχαρνές, Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και γύρω περιοχές

Τέλος στην Εγκληματική Ανοχή στις Αχαρνές(Μενίδι),το Ζεφύρι, τα Άνω Λιόσια και τις γύρω περιοχές.

Πάρτε μέρος και εσείς στο Ψήφισμα Αφύπνισης της Ελληνικής Πολιτείας. ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Να δοθεί Τέλος στην Ανοχή των Παραβατικών Ομάδων,της Εγκληματικότητας, των Κλοπών και του Εμπορίου Ναρκωτικών. Καλούμε και Απαιτούμε από την Κυβέρνηση, τα αρμόδια Υπουργεία, την Περιφερειακή Αρχή, τις Τοπικές Αρχές,τους αντίστοιχους Δημόσιους Φορείς.

Τώρα, Άμεσα, με την αφορμή τον χαμό του μικρού παιδιού από την σφαίρα των αφρόνων και μονίμως παραβατικών Ρομά,στην αυλή του σχολείου του, Να Λάβουν την Πολιτική Απόφαση.

Χωρίς Τυμπανοκρουσίες και Αναποτελεσματικές Φανφάρες,αλλά με Μέθοδο, Σύνεση, Σχέδιο και Κυρίως Αποφασιστικότητα και Αποτελεσματικότητα, Να Λύσουν το χρόνιο δράμα των Ναρκωτικών που η ίδια κεντρική πολιτεία μετέφερε στην περιοχή μας από το κέντρο των Αθηνών, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η Παραβατικότητα, η Εγκληματικότητα, οι Κλοπές, το Εμπόριο Ναρκωτικών από τους Τσιγγάνους, αλλά και άλλες παραβατικές ομάδες, έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, στις περιοχές μας, των Αχαρνών(Μενιδίου), του Ζεφιρίου,των Άνω Λιοσίων και της γενικότερης περιοχής. Απαιτούμε Τώρα,Άμεσα και Αποτελεσματικά,να ληφθούν μέτρα προστασίας της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Hellen

Haroon

Τελευταία Νέα